Egyedi igény – egyedi tréning

A weboldalon bemutatok néhány tréning típust, melyekkel a leggyakrabban találkozom megrendelőim körében. Fontosnak tartom azonban hangsúlyozni, hogy akár ezekben a témakörökben, akár teljesen más területen szeretnének fejlődni a résztvevők, nyílt tréningek kivételével mindig az egyedi igény feltárására fókuszálok, ezeknek megfelelő programot dolgozok ki.

Az egyedi igény megismerésére az előkészítés során helyezem a legnagyobb hangsúlyt. Mi a képzés célja? Ki a célcsoportom? Milyen nehézségek és problémák tapasztalhatók jelenleg? Ehhez hasonló kérdésekkel indulunk el, majd jönnek a részletek, amelyek a valós igény, a lehetőségek, korlátok és háttér feltárását teszik lehetővé. Ideális esetben ezt személyesen vagy online meetingen teszem, hisz verbális és non-verbális kommunikáció együttesen lesz informatív számomra – ahogyan azt például egy asszertív kommunikáció vagy tárgyalástechnika tréningen is gyakorlom a résztvevőkkel.

Az egyedi igény ismeretében lehetséges egyedi megoldásokat kidolgozni. Tréning típustól függően ez lehet egy sajátos szituációs gyakorlat, például egy megtervezett tárgyalás; lehet egy páros akvárium gyakorlat; avagy egy sajátos videó elemzése. Az igényekre reagálást az egyedi, cégre és csoportra szabott gyakorlatok mellett a tréningen rugalmasságommal is igyekszem alátámasztani, a megrendelői elvárásokat észben tartva.

Egyedi igényeivel, kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal.

Villám Orsolya
+36 20 / 449-0460
villam.orsolya@gmail.com

Érdekes cikkek a témában (forrás a linkre kattintva):
The Benefits of Soft Skills Training of your Workforce
Why soft skills matter graduates and business es alike
Soft Skills Training in the Workplace: It’s Time to Soften Up